söndag 24 januari 2010

Full av inspiration!






































Är det våren som är på gång som gör mig så inspirationsfull, jag har så mycket projekt både i hemmet och i företaget nu som jag ska hugga in på bara vi kommit hem från Thailand, och nu är det ynka 2 dar så är vi där. Många tycker kanske inte att det är semester att åka i väg med barnen, men för mig är det de. Jag från semester från det som inte alltid är så kul alla gånger, väckarklockan, bylsa på vinterkläder tidiga mornar, fixa frukost, mellis, lunch, mellis, middag och kvällsmat, diska, tvätta, städa, rutiner och passa tider. Nu kommer vi ha all tid i världen för våra barn och varandra(då båda mina föräldrar är med och syster yster med sambo)

Har börjat med lite projekt redan är hemma, en möbel vi har i sovrummet och gömmer alla håratterialjer i, var innan mörkbrun och fläckig men nu vit och fin, synd att jag aldrig tog före bild menjag var så ivrig att måla den. Den stod undangömd i mammas och pappas tvättrum med diverse skrot på sig, så jag undra om dom inte vela bli av med den.=)

Ska försöka få lite ordning på Lilys rum också, men jag gillar verkligen inte hennes tapeter vill ha dom vita! Livs rum får man inte göra så mycket, så mycket rosa och prinsessigt som det bara kan, och när vi kommit hem kommer hon väl ha en miljon Hello Kitty grejer med sig. Blir nya gardiner och lampor här och var i några av de 12 fönstrerna. Lamporna var ett jäkla projekt att hitta några snygga kvalitativa som passade in här har hittat lite lampfötter som det ska sys lampskärmar till och en del i zink, fattigmanssilver och industristil, snyggt! Har letat ihjäl mig efter "fiskelampor" men finns inte att hitta, Ikea har haft snygga förr, men hittar ingen, har ni nån hemma som ni vill bli av med så köper jag dem gärna.


I år blir det även loppis och blomförsäljning i ladan i västäng, har mycket idéer över kring det, ska bli kul, älskar loppis & auktion. Och planerna kring företaget ja det får ni vänta lite på att få höra.Visar lite bilder från hemmet, där våren börja komma in. Och den är välkommen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar