fredag 19 februari 2010

Helg!





Då var det helg igen, fick sova ända till kl 7 idag för min sköna annars brukar vi gå upp ca. 6. Det behövdes, kom i säng sent igår var på jobb igår på Smidgården. Första jobbet efter semestern och kul var det. Jag har verkligen valt rätt yrke, det är så kul att jobba och vilken energi man får av sina kunder, då är det kul. Det är ju så det ska vara.

Idag var planen att jag och flickorna skulle ut på lite utflykt och åka skidor , men det sprack då Liv kom hem från skolan igår och frös, hon hade feber. Och Klimpen har en vecka kvar i Stavanger denna jobbvända.

Imorgon blir det träningsconvent ska bli jättekul, dock är jag i oform har inte styrketränat eller konditionstränat sen innan jag får till Thailand, men man får väl ta det i den takt man klarar av.

På söndag blir jobb igen, och utan min kära mor och syster Sara hade väl inet denna helg gått ihop annars, tack för att ni finns och ställer upp under mina "ensamstående" perioder.

Måste också passa på att tipsa om en magisk butik som jag och Liv drömde oss på när vi var på Terminal 5/Arlanda. http://www.koffert.se/ , dom hade även en butik inne i Sthlm, och har haft en i Sälen tidigare. På bloggen har dom underbara bilder på deras varor, en salig blanding men jag blev kär i dom handjorda unika keramiklamporna och tivoliprylarna, måste köpa till tjejerna. Dom kunde skicka sa dom på Arlanda,, vi kunde ju inte köpa på oss en massa grjer innan vi klev på planet. Och nu såg jag att dom snart öppnar webbutik, jippi.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar