måndag 12 oktober 2009

Det händer grejer...




Nu var det några dagar sen jag uppdaterade och mycket har hänt. Styrketräningen flyter på bra och det känns skönt att man är igång, och så ska jag fortsätta hålla igång det.


Idag har det varit full fart, promenad och bakning på förmiddagen, för kl 13 kom 5 mammor och 8 barn och vi fikade och pratade och hade det väldigt trevligt några timmar, det var skoj alla växer så otroligt fort. Det var den föräldragruppen vi har genom bvc, och det var mycket trevligrae och mer avslappnat utan "ledarna".


Sa även upp lägenheten idag här på Lassisvägen, så den är ledig from 1 dec om någon är intresserad, 101 kvm 4 r ok ljus och fräsch, och billig hyra. Vi ska nämligen flytta till Prostgården 6 r o k, 187 kvm( mycket att städa) nyrenoverad och fin med öppenspis och kakelugn och det bästa är nästan, diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare, aldrig mer tvättsuga utanför boendet. Sen är det så toppen att jag kan göra i ordning en mottagning där då det var ett stort rum nere, dusch & toa med hall och resten uppe.Det kommer bli perfekt och väldigt centralt, ska bli så kul!


Nu ska jag slänga iväg en order på bland annat babytofflor 279:-, så bra för bebis som ska lära sig krypa och gå och sen kan dom inte dra av sig dom som dom gör med andra tofflor, Liv hade såna tills hon var 3 år . Och såklart ännu mer vetekuddar kommer hem denn gång, tar hemm svarta med trycket "älskling" och röda med trycket "favorit" 299:-!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar